PROFIEL

Aqualogic is een hoogwaardige voedingslijn samengesteld door meerdere Nederlandse land en tuinbouwdeskundigen. Qua kennistechnologie en ontwikkelingen op het gebied van land en tuinbouw horen we in Nederland bij de top van de wereld. Wij maken dankbaar gebruik van de kennis die vrijkomt en de ontwikkelingen op het gebied van meststoffen die daarop volgen.
Na het jarenlange maken van blad, wortel en substraat analyses hebben we het voedingsverbruik van diverse planten duidelijk in beeld gebracht. Nu is het dus zaak zo goed mogelijk op de behoefte van de plant in te gaan. Dat is gebeurd door het samenstellen van de Aqualogic voedingslijn. Hiermee kunnen we continu inspringen op de behoefte van de plant van dat betreffende moment. Ieder fase van de groei of bloei staat weer voor een andere voedingssvraag namelijk. Door op juiste wijze op deze behoefte in te gaan kan de productie van velen gewassen sterk stijgen.

Aqualogic kan voor u, door middel van blad en wortelverbranding en medium analyse, zeer nauwkeurig het voedingsverbruik van elke plant in kaart brengen en daar op inspringen. Verder kunnen wij grondanalyses/mediumanalyse voor u verzorgen om zo te bepalen welke voedingsverhouding uw medium van zich zelf heeft.


Er word  onderscheid gemaakt in de substraatkeuze. Er is een speciale -Grond/cocos lijn en een -Hydro lijn voor hydrokorrels, steenwol, mapito en andere ledige substraten.Bij iedere lijn worden aanvullende bemestingen gebruikt om in te gaan op de behoefte van de plant van dat betreffende moment. De kweekschema's zijn richtlijnen die je kunt gebruiken bij de teelt.

 

Een kijkje in de keuken van Aqualogic:

 

 profiel2.jpg
profiel3.jpg profiel4.jpg
profiel5.jpg profiel6.jpg
profiel7.jpg profiel8.jpg
profiel9.jpg profiel10.jpg
Logica VOF
Ruiterskampweg 4 a (Rietvelden)
Den Bosch
Bezoek op afspraak.kas.jpg